logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Királyszállás
Cím: 8045 Isztmér-Királyszállás, Email: kiralyszallas@gmail.com
Telefon: 0630-927-5695Telefon 2: 0630-927-5695
Fax: (22)420-193Fax 2: (22)420-193
Internet: www.kiralyszallas.huGps: 0 , 0

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

szállás Királyszállás, szálláshely Királyszállás, vendéglátás, idegenforgalom, turizmus, apartman, kiadó szobák,falusi turizmus, esküvõ helyszín, rendezvény helyszín,családi üdülés, baráti társaságoknak helyszín

Bemutatkozás

Királyszállás a Dél-Keleti Bakony erdõvel körülvett részén található, Várpalotától 6 km távolságra a csodálatos Burokvölgy kiindulási pontjánál.
A mintegy 4 ha területen több, a turisták, pihenni vágyók részére ki- illetve átalakított ház található. Ezek a házak eredetileg a területen található, varázslatosan szép, de felújításra szoruló vadász-kúria kiszolgáló személyzetének lakóházai voltak, a XVIII. század során épültek.
A pihenést, sportot szolgálja a parkszerûen füvesített terület, amely rendszeres gondozással mindig alkalmas játékra, sportra, napozásra, sétára.
A környezõ erdõ rendkívül gazdag vadakban, csendes reggeli-esti órákban szívesen látogatnak fel az õzek, szarvasok, az erdei séták során gyakran találkozunk nyuszikkal, fácánokkal. A madárvilág csodálatos hanghatással kápráztat el bennünket, nem kell hozzá más, csak csendes hallgatás.
A terület szélétõl indul a mintegy 14 km hosszú Burokvölgy, amely flórája miatt Természetvédelmi terület. A Burokvölgy mellett számtalan barlang található a sziklás hegyoldalban.
Megközelítés: Bármely irányból Várpalotáig, majd Szápár-Tés felé haladva kb. 5,5-6 km Várpalotától.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0